Är du i behov av en retreat i Småland?

Retreat är ett ord för att dra sig tillbaka, ofta i stillhet, för att på så sätt kunna återhämta sig, ladda sina batterier och på så vis få mer energi och kraft för att orka med sin vardag. Det finns särskilda ställen som erbjuder retreat, så väl som att man själv kan välja en plats att åka till för att ägna sig åt återhämtning. En retreat i Småland kan du få om du bokar in dig att bo på Trollebo Gård

Denna gård har en mängd olika sorters rum och boenden att välja mellan och ligger vackert placerat med naturen bara runt hörnet. På denna plats kan du stanna för att få ett par dagars vila eller om du vill se dig omkring i Småland.

Återhämtning på gård i Småland

Trollebo Gård är perfekt som retreat Småland. Välj mellan enkelrum, dubbelrum, stugor, vandrarhem eller bo i en herrgårdsflygel. Miljön här är mycket avkopplande och det finns en sjö precis jämte. Där kan du bada eller varför inte hyra kanot, båt eller en paddleboard? På området finns det även en fin trädgård som du kan vistas i. Fördelen med att bo på denna gård är att det även är nära till en massa andra saker. 

Om du vill ägna din vistelse till att kolla in sevärdheter så har du bland annat Kivik, Kleva gruva, Astrid Lindgrens värld samt en massa annat bara en kort bit bort. Det finns även flera naturreservat att besöka. Med detta retreat kan du både återhämta dig och se nya saker.